<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Terug naar het overzicht
Background-shape

Visionplanner Zomer Boost verhoogt efficiëntie, veiligheid en connectiviteit

Arjan van Beek | 2 juli 2024
Zomer Boost Visionplanner

Visionplanner, de toonaangevende aanbieder van rapportagesoftware voor accountants-, administratiekantoren en ondernemingen, lanceert de Zomer Boost 2024. Deze update introduceert nieuwe functies en verbeteringen in de modules Core, Compilation, Compilation First Edition en Insights, die de efficiëntie, veiligheid en connectiviteit van kantoren verhogen.

Innovaties in Visionplanner Core

Multi-Factor Authenticatie (MFA) 
Voor optimale bescherming van gevoelige financiële informatie voegt Visionplanner een extra beveiligingslaag toe. Met MFA hebben alleen geautoriseerde gebruikers toegang, wat de risico’s op datalekken en ongeautoriseerde toegang minimaliseert.

Visionplanner Connect Center 
Het nieuwe Connect Center wordt het centrale knooppunt voor alle koppelingen met boekhoudpakketten en aanvullende cijfers. De introductie van een open API ecosysteem deze zomer maakt naadloze integratie mogelijk, wat de samenwerking en efficiëntie van accountantskantoren verbetert.

Nieuwe functies in Visionplanner Compilation

Beoordelingsopdrachten 
Accountants kunnen nu eenvoudig beoordelingsopdrachten uitvoeren, wat meer zekerheid biedt over de jaarrekening. Dit is vooral nuttig voor stichtingen en grotere ondernemingen die geen volledige audit nodig hebben.

Inzicht in statuswijzigingen 
Deze functie biedt verbeterd inzicht in de status van dossiers en een duidelijke audittrail, zodat accountants direct kunnen zien wie welke wijzigingen heeft aangebracht en wanneer.

Verbeteringen in Visionplanner Insights

KPI's verslepen 
Het aanpassen van de volgorde van KPI's is nu eenvoudiger dan ooit met de nieuwe sleepfunctie, wat zorgt voor meer flexibiliteit en gebruiksgemak.

Instelbaar specificatieniveau van rijen
Gebruikers kunnen het specificatieniveau van rijen in tabellen aanpassen voor beter inzicht zonder extra doorklikken.

Wijziging betaling rente financieringen in prognose 
Rentebetalingen worden nu automatisch aan het eind van ieder kwartaal verwerkt, wat resulteert in nauwkeurigere prognoses en betere financiële planning.

Verbeteringen in Visionplanner Compilation First Edition

Vereenvoudiging ondertekenproces 
Dankzij MFA is opnieuw inloggen en verificatie bij het ondertekenen van verklaringen en jaarrekeningen niet meer nodig, wat tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt.

Joris Joppe, managing director van Visionplanner: "Met de Zomer Boost hebben we Visionplanner niet alleen functioneel verbeterd, maar ook verder geïnnoveerd door soepele integratie met andere software en extra beveiliging via MFA toe te voegen. Hierdoor kunnen accountantskantoren en ondernemers efficiënter en veiliger werken."
Om de nieuwe functies en voordelen van de Zomer Boost te presenteren en in te gaan op vragen van deelnemers, organiseert Visionplanner een Lunch & Learn webinar op donderdag 11 juli van 12:00 tot 12:45 uur. Inschrijven kan via onderstaande button.