Visionplanner Blog

7 redenen waarom Visionplanner je jaarrekeningproces toekomstbestendig maakt

Geschreven door Arjan van Beek | 7 juni 2023

Werk je nog met lokaal geïnstalleerde jaarrekeningsoftware? Dan is het tijd voor verandering. Visionplanner Compilation biedt als eerste cloudsoftware een oplossing voor het vervaardigen van alle typen jaarrekeningen. Hier zijn zeven redenen waarom je zou moeten overstappen.

1. Een pakket voor alle type jaarrekeningen

Signaal: Gebruik van meerdere softwarepakketten voor verschillende typen jaarrekeningen.

Oplossing: Of je nu rapportages maakt voor micro, klein, middel of groot, met Visionplanner Compilation heb je nog maar één pakket nodig. Dit betekent één uniform proces voor al je klanten en medewerkers, wat de efficiëntie aanzienlijk verhoogt.

2. Naadloze integratie met boekhoud- en CRM-software

Signaal: Tijdrovende en foutgevoelige gegevensoverdracht tussen verschillende systemen.

Oplossing: Visionplanner Compilation integreert met alle gangbare boekhoudpakketten en CRM-systemen, waardoor gegevens naadloos uitgewisseld worden. Dit bespaart je 15 tot 30 minuten per jaarrekening en vermindert de kans op fouten.

3. Real-time updates

Signaal: Moeite om bij te blijven met de nieuwste wet- en regelgeving.

Oplossing: Visionplanner Compilation krijgt regelmatig updates met de nieuwste functies en verbeteringen. De laatste wet- en regelgeving van de NBA en RJ wordt direct in de software verwerkt, zodat je altijd compliant blijft.


4. Modern design

Signaal: Verouderde en onoverzichtelijke software-interfaces.

Oplossing: Het moderne, gebruiksvriendelijke ontwerp van Visionplanner Compilation zorgt ervoor dat je alleen de knoppen ziet die je nodig hebt. Dit maakt de software overzichtelijk en intuïtief, wat tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt.

5. Toekomstgericht

Signaal: Beperkte mogelijkheden voor data-analyse en automatisering.

Oplossing: Visionplanner Compilation is voorbereid op de toekomst met plannen voor integratie van data-analyse en machine learning. Dit betekent dat je klaar bent voor geautomatiseerde risicobeoordelingen en andere geavanceerde functies.

6. Veiligheid

Signaal: Bezorgdheid over de veiligheid van data en software.

Oplossing: Visionplanner heeft de ISO 27001-certificering en het ISAE 3402 Type II-auditrapport behaald. Dit bevestigt dat Visionplanner voldoet aan de zeer strenge normen voor informatiebeveiliging. Daarnaast voldoet Visionplanner Compilation aan de strenge veiligheidseisen van het Visma Application Security Platform. Geautomatiseerde tools scannen de software continu op veiligheidsrisico's, en Cyber Threat Intelligence houdt potentiële bedreigingen in de gaten.

7. Schaalbaarheid en voorspelbare kosten

Signaal: Moeilijkheden bij het aanpassen van softwaregebruik aan veranderende behoeften.

Oplossing: Of je kantoor nu groeit of krimpt, met Visionplanner Compilation kun je het aantal administraties maandelijks aanpassen. Je kiest het abonnement dat bij jouw behoeften past, waardoor je altijd betaalt voor wat je nodig hebt.

Ontdek Visionplanner Compilation

Visionplanner Compilation is dé cloudsoftware voor alle typen jaarrekeningen. Ontdek de mogelijkheden op de productpagina door op onderstaande knop te drukken. Of meld je aan voor de Visionplanner Compilation Experience die op diverse data wordt georganiseerd.